Земеделските производители в страната се очаква да протестират втори ден. 

...
Земеделските производители в страната се очаква да протестират втори ден. 
Коментари Харесай

Земеделците в страната протестират втори ден

Земеделските производители в страната се чака да стачкуват втори ден.  Днес  са планувани демонстрации в интервала от 10:00 до 13:00 часа, с блокади на редица основни пътни артерии.

Сред тях -  интернационалният път Е 79 и този за Лом и Козлодуй, основните пътища София - Варна и София - Русе при пътните възли " Абланица " и " Боаза ", и край Луковит.

От през днешния ден в митингите се включват и земеделските производители от Ямболска област. Ще бъде затворен пътят Ямбол- Сливен, както и трите изхода към автомагистрала " Тракия ". Земеделска техника ще блокира пътните сектори на трите най- значими пътни артерии в областта- на пътя Ямбол- Сливен до разклона за село Дражево, което автоматизирано затваря изхода към автомагистралата, втората точка е до село Кабиле, а трета до село Веселиново, което включва и интернационалния път към граничен пункт " Лесово ", посочи Стоян Александров ръководител на локалната конструкция на Асоциацията на зърнопроизводителите.



Приблизително на трите места да имаме 60-70- до 80 машини. Основните ни две точки ще бъдат Веселиново и Дражево, като малко по- второстепенно ще бъде Кабиле, където пътят е по дребен. Движението в упоменатите сектори ще бъде затворено от 10 до 13 часа, като ще се пропущат коли за спешна помощ, противопожарни коли и коли със специфичен режим.

 В националните митинги ще се включат и аграрни производители от Благоевград, Кресна, Сандански, Петрич и Симитли. Сборният им пункт е  до пътния възел на автомагистрала " Струма " при санданското село Ново Делчево.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР